Inspiration

Benjamin Zander
Shining Eyes er direkte inspireret af dirigenten Benjamin Zanders livsfilosofi – særligt Shining Eyes (naturligvis), Who am I being? Rule nr. 6 og Opportunity Mindset. Hvis du er nysgerrig og har lyst til at vide mere om Benjamin Zander, kan du se videoen her. Vi anbefaler særligt de første 14 min.

Carol Dweck
Opportunity og Growth Mindset er et kernelement hos Shining Eyes, og vi har fundet inspiration hos bl.a. psykologiprofessor Carol Dweck, som peger på, at det tankesæt, man har, er afgørende for om man lykkes med at realisere sine muligheder. Du kan se meget mere fra Carol Dweck her.

Matthew Lieberman
Vores filosofi er, at hvis vi lykkes sammen som mennesker, så lykkes vi også med organisationens strategi og målsætninger – og det er ikke helt tilfældigt. Hjerneforskning viser nemlig, at vi er dybt afhængige af andre mennesker og ikke mindst i forandrings- eller udviklingsprocesser. Se Matthew Liebermans TED talk, hvis du er interesseret i at høre mere om den sociale hjerne.

Dr. David Rock
Vi er dybt inspireret af NeuroLeadership, og vi ved, at når det handler om at skabe og udleve High Performance, er engagement og hjernepower nøglefaktorer. I videoen her fortæller Dr. David Rock om SCARF, som er et simpelt og effektivt redskab til at skabe Shining Eyes.

Simon Sinek
Når vi laver processer, der inspirerer og motiverer til handling, skelner vi i høj grad til Simon Sineks tanker om at starte med WHY. Se hvorfor vi er begejstrede for ham her på linket.

Bo Vestergaard
Når vi i Shining Eyes bygger effektfulde og værdiskabende processer op, er vi i høj grad inspireret af Bo Vestergaards bog ”Fair Proces” og de centrale elementer; TYDELIGHED, MENING og INVOLVERING. Vi anbefaler dig at læse bogen, hvis du har lyst til at dykke dybere ned i kunsten at lykkes med forandringsprocesser.