Louise Lorenzen

Louise Lorenzen

SPIDSKOMPETENCER
Evnen til at se helheder, sammenhænge og nye perspektiver betyder, at Louise ofte har en finger med i spillet i udviklingen af Shining Eyes’ værktøjer og processer. Hendes anerkendende tilgang og positive energi skaber rum for at både vores samarbejdspartnere og vi selv tør afprøve nye tilgange, udvikle nye kompetencer og løfte overlæggeren til nye højder – individuelt og sammen.

Louises helt særlige kærlighed til hjernens rolle i socialt samspil, ledelse og udvikling kombineret med passionen for kropssprog betyder, at hun har specialiseret sig i, hvordan de indre hjerneprocesser og kroppens ydre udtryk spiller sammen og med enkle greb kan optimeres, så vi øger vores chance for personlig og forretningsmæssig succes.

DNA
BEGEJSTRING – UDVIKLING – PERSPEKTIV - FORMIDLING

Personen bag
Louise er bidt af en gal vandhund og sammen med sin mand og to børn dyrker hun vandski, stand up paddle, bølge- og windsurfing – og, når destinationerne indbyder til det, også dykning. Det store smil kommer frem, når Louise har mulighed for at opleve verden og snuse til forskellige kulturer både arbejdsmæssigt og privat, så hun er hurtig til at pakke tasken, når nye oplevelser byder sig.

Et utrætteligt drive for faglig og personlig udvikling betyder, at hun næsten altid er i gang med at lære noget nyt og ”bygge ovenpå”.
Med fart over feltet er balance er et nøgleord for Louise, og derfor nyder hun også tid til ro, fordybelse, leg og yoga – nårh ja, og til lange ture i skoven med familiens store genbrugshund, Grand Danois’en Sally.

Leveregel
Den proaktive tænker ser det usynlige, mærker det umærkelige og opnår det umulige.