Referencer

Claus Steinlein
Adm. Direktør FC Midtjylland

”Shining eyes har bogstaveligt talt været med til at åbne vores øjne, finde ind til kernen og skabe bedre rammer for, at vi som hold og organisation lykkes. De har evnet at gøre initiativerne meget konkrete, så vi kan implementere de gode tanker ind i hverdagen. Og netop her har Shining Eyes også taget et stort ansvar for, at vi også lykkes med den del.

På alle plan er Shining Eyes en kompetent partner for FC Midtjylland”.

Henrik Hoffmann
Udviklingsdirektør KPC A/S

Målet med en Shining Performance dag for KPC’s udviklingsafdeling var at ”ridse lidt i lakken” på deltagerne, give redskaber til en forøget proaktiv adfærd og samtidig knytte os sammen som gruppe.

Alt lykkedes og alle uden undtagelse havde en udbytterig dag. Shining Eyes havde forberedt dagen grundigt og sat sig meget detaljeret ind i vores virksomheds værdier og karakteristika som grundlag for en målrettet tilrettelæggelse af dagen. De formåede at formidle teori og empiri på en inddragende og inspirerende måde.

Kombinationen af teori, gruppearbejde og praktiske øvelser medførte, at vi fik en helstøbt teamoplevelse ud af dagen også. Shining Eyes fik på en behagelig måde alle til at deltage aktivt.

Heino Østergaard
Butiksejer B&O Silkeborg

Jeg og mine medarbejdere har i den grad shining eyes, og et andet drive i hverdagen efter vores deltagelse på ”Shining Performance” med Shiningeyes.dk.

Jacob Cadovius
Virksomhedsejer/Tøjproducent Cadovius & Co

Shining Performance dag var for mig et personligt “wake up” call. En påmindelse på at jeg skal huske at have mig selv med i det jeg laver, for at være den bedste til det jeg gør”. Jeg vil helt sikkert anbefale alle at tage en dag ud af kalenderen og få fyldt værktøjskasse op men nye redskaber, til personlig og faglig udvikling

Niveauet hos Shining Eyes var højt og der var tænkt på detaljerne. Ingen tvivl om at Shining Eyes ikke vil nøjes med at vinde, men vi vinde stort og spille flot. Jeg er fan og glæder mig til næste “kamp".

Claus Loft Madsen
Kvalitetsansvarlig Skisport.dk

”Jeg vil klart anbefale Shining Performance dag til andre.

Jeg er blevet meget bedre til at fastlægge mål, som giver mig noget at stile efter i hverdagen. Samtidig fik jeg et rigtig godt indblik i hvordan jeg arbejder bedst i forskellige situationer/forhold. Eksempelvis hvordan jeg kan kontrollere mine tanker, og min respons i en presset situation.

Shining Eyes er yderst professionelle. Et dygtigt team, hvor alle var eksperter på hvert deres område.”

 

Søren Bjerre
Sales & Product Manager Baxx Promotion

På Shining Performance dag oplevede jeg et passioneret og ambitiøst team.
Dagen har givet mig brugbare værktøjer til at få positiv energi når man er uden for sin comfort zone. Samtidig hard et givet mig konkrete styringsværktøjer til at nå mine mål.
Jeg er blevet skarpere til at sætte mål og del mål, og ikke mindst er jeg blevet mere selvbevidst på, hvordan jeg eksekverer effektivt på mine mål!