Shining Days

Shining Days

Hos Shining Eyes bestræber vi os på altid at skabe netop Shining Eyes hos vores kunder

Shining Eyes er derfor også den oplagte samarbejdspartner, når I skal have det perfekte medarbejder arrangement.  Vi skaber de optimale betingelser for en dag, hvor jeres team, afdeling eller organisation skal forkæles udenfor dagligdagens normale rammer.

Det perfekte arrangement, er for os en dag, hvor i møder hinanden på tværs af organisationen, afdelingen eller teamet. En dag, hvor fokus er på det sociale, men hvor vi samtidig også arbejder med High Performance, og hvor i ude af hverdagens kontekst bliver udfordret, lærer hinanden bedre at kende og ikke mindst en dag, hvor i ser og udnytter den enkelte og teamets styrker til at præstere bedst muligt.

Vores Shining Days er en unik mulighed for at teambuilde og udvikle i en fantastiske kombination af socialt samvær og konkrete redskaber, der optimerer jeres performance sammen i hverdagen.

I Shining Eyes sætter vi altid barren højt, og stiller store krav til os selv og vores samarbejdspartnere. I kan derfor være sikre på, at vi løfter jeres arrangement fra ”excellent til outstanding”. Ydermere har vi specialiseret os i at skabe skræddersyede løsninger, og ikke mindst i at koble jeres ”Shining Day” til hverdagen, således at I får konkrete redskaber med hjem

Læs mere om vores løsninger her på siden, eller kontakt os til en uforpligtende snak, hvis du selv går med den helt rigtige idé.