Shining Performance

Shining Performance

Shining Performance er for dig, der gerne vil udvikle en passioneret performancekultur i din organisation, hvor alle tager ansvar og ikke leder efter ’hullerne i osten’. Du får medarbejdere med Shining Eyes, der ser muligheder frem for begrænsninger og en organisation drevet af en større grad af personligt lederskab.

Dagens to overordnede temaer er:

  • Shining Respons – indsigt og træning i at finde frem til din High Performance Respons, når du møder udfordringer og pres både jobmæssigt og personligt.
  • Graphic Gameplan – et lettilgængeligt værktøj i arbejdet med målsætninger, som øger chancen for at du realiserer din ambitiøse og attraktive målsætning.

Shining Performance bringer blandt andet værdi til:

  • Salgsdirektøren, der mangler et værktøj til at arbejde struktureret med opnåelse af budgetter.
  • Direktøren, der gerne vil dyrke den proaktive tilgang frem for en ’fejlfinder-kultur’.
  • Lederen, der ser værdien i at bringe sine medarbejdere ud af de vante rammer og styrke motivationen, skabe nye indsigter samt øget team-vilje og personligt lederskab.
  • Virksomhedsejeren, der vil gøre en ekstra indsats for at medarbejderne får flere redskaber og bedre forudsætninger for at præstere godt sammen.

Shining Performance er en heldagsevent med fokus på læring om og træning af det “Proaktive Mindset”, som er målrettet organisationer, teams og individer, der ønsker at udforske, øge og udvikle PERFORMANCE og PERSONLIGT LEDERSKAB.

 

Hvad er dit personlige udbytte?
Shining Performance er for dig der lære at arbejde dig henimod et attraktivt mål, som du på forhånd selv har defineret. Via effektive værktøjer, som du nemt kan træne og implementere i din dagligdag, vil du opnå øget indsigt i, hvordan du skaber en mere meningsfuld fremtid, både personligt, familie- og jobmæssigt.  Samtidig vil du få øget kendskab til dit ”personlige lederskab”, og du vil gå derfra med en konkret handlingsplan, som kan implementeres i hverdagen. Du vil blive bevidst om, at det du træner bliver du god til og ikke mindst, at ALT kan trænes.

Hvad er virksomhedens udbytte?
Som virksomhed vil du få en medarbejder, der ved hjælp af en Graphic Gameplan til være i stand til at sætte og realisere ambitiøse målsætninger. Med konkrete værktøjer bliver medarbejderen i stand til at arbejde mere struktureret. Samtidig vil du få en motiveret medarbejder, der ser muligheder frem for begrænsninger og gennem indsigt i det proaktive mindset smitter sine omgivelser med øget energi og drive. Igennem Shining Performance bliver medarbejderen i høj grad opmærksom på værdien i at fungere godt med andre mennesker.

Hvordan forløber Shining Performance?
Forud for en Shining Performance Dag modtager du en mail, hvor du skal opsætte en ambitiøs målsætning, som enten er personlig, familie- eller jobmæssig. Med udgangspunkt i en Graphic Gameplan arbejder du dig frem til en konkret handlingsplan. På dagen vil der være en høj grad af involvering fra deltagerne, såvel individuelt som i teams. Dagen består af en blanding af teori og praksis med inspiration fra relevante og evidensbaserede forskningsresultater og ikke mindst Findfremtidens mange års erfaringer i arbejdet med at udvikle og øge performance individuelt og i teams.

Hvor?
Shining Performance holder til i lækre omgivelser hos Pej gruppen i Herning, hvor vores Shining Performance dag som udgangspunkt faciliteres i Strategihuset. Heldagseventen finder sted fra kl. 9.00-21.00, hvor dagen afrundes med en kulinarisk oplevelse og Shining Performance i køkkenet, når vores inspirerende kok serverer gourmet af høj klasse.