Kropssprog og positiv kommunikation

— Dine hemmelige superpowers

Louise Lorenzen tager udgangspunkt i sin praksiserfaring som neuroleader, hjernenørd og kropssprogsentusiast, når hun på involverende og humoristisk vis giver kommunikationen et ’spark bagi’ og klæ’r deltagerne på til at bruge deres skjulte superpowers i kommunikation, som giver resultater.

Læs mere

Biologien bag motivation

— At ville eller ikke at ville

En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% – og manglende motivation mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser. Men hvad er det egentligt, der får mennesker til at ville eller ikke ville? I dette foredrag skaber Louise Lorenzen indsigt i biologien bag motivation, og gennem praksisnære eksempler opbygger hun en række konkrete redskaber, som deltagerne med stor effekt kan anvende i hverdagen.

Læs mere

Agil Strategi & Ledelse

— Bliv klædt på til fremtiden

I dette inspirerende og involverende foredrag, bliver du udfordret og ”provokeret” til at forholde dig til, om du er rustet til fremtiden, både individuelt og organisatorisk. Du vil få input til hvilke strategiske og ledelsesmæssige MEGATRENDS, vi skal forholde os til.

Læs mere

Værdiskabelse

— Fremtidens valuta

Jesper Moos er en stærk erhvervsprofil, der gerne udfordrer status quo og provokerer sine deltagere til at turde tænke nyt. I dette nærværende og motiverende foredrag hjælper Jesper deltagerne til at se på deres virksomhed på en ny måde. Han tror på den udviklingsorienterede og formålsdrevne organisation – den moderne virksomhed, hvor værdiskabelse ER et succesmål.

Læs mere

Book et foredrag

Skriv eller ring til os på 2016 1002.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.