Vi er

Louise Lorenzen

Louise brænder for at udforske og være med til at frisætte potentialet i individer og teams på alle organisatoriske niveauer.
Med en baggrund som mangeårig underviser, kropssprogsentusiast, konsulent, diplomleder og NeuroLeadership-certificeret forandringsfacilitator er hun naturligt drevet af processerne omkring læring, udvikling og kommunikation – og af en stærk nysgerrighed omkring ”hvad der gør, at mennesker lykkes”. Kort sagt elsker hun at bidrage til at skabe Shining Eyes.

Læs mere om Louise

Jesper Moos

Jesper har igennem mere end 15 år oparbejdet en stor erfaring med ledelse, salg og produktudvikling på tværs af brancher i både store og mellemstore danske og internationale virksomheder. Hans store passion for at bringe værdi ind i ethvert samarbejde og relation betyder, at Jesper altid er garant for kvalitet og en stærk connection med vores samarbejdspartnere – med optimalt udbytte og effekt som resultat. Som uddannet Stifinder og NLP Practitioner er han en dynamo, der frembringer mod til at udfordre vante tankegange og finde frem til nye og mere optimale måder at fungere på, både på individ-, team- og organisationsplan.

Læs mere om Jesper

Morten Nielsen

Morten brænder for at gøre en forskel i livet for andre mennesker, og for at skabe meningsfyldte og brugbare forløb eller arrangementer, der animerer til en progressiv forandringsproces hos det enkelte individ eller hos et team. Morten er manden der koordinerer og sørger for at rammerne omkring Shining Eyes’ arrangementer og forløb er perfekte ned til mindste detalje, så deltagerne ”blot” skal koncentrere sig om at få mest muligt ud af det.

Han er også manden, der brænder for at formidle, hvordan vi i Shining Eyes bidrager til at skabe netop Shining Eyes hos vores kunder, såvel individuelt som i teams.

Læs mere om Morten

 

Morten Lund

Morten har arbejdet med kommunikation, ledelse og udviklingsprocesser i erhvervslivet med en systemisk tilgang siden 2010. Som uddannet proceskonsulent fra Attractor og med en NLP Master Coach i baghånden er procesudvikling Mortens speciale.

Læs mere om Morten