Louise Lorenzen

LouiseLorenzen

Louise har mange års erfaring med udvikling, kommunikation og forandringsledelse – og er stærkt optaget af ”Hvad der gør, at mennesker og organisationer lykkes”. Kort sagt elsker hun at bidrage til at skabe Shining Eyes.

Med en faglig og erfaringsmæssigbaggrund som mangeårig underviser, kropssprogsentusiast, konsulent, diplomleder og NeuroLeadership-certificeret forandringsfacilitator brænder Louise for at udforske og frisætte potentiale.

Spidskompetencer

Louise har ofte en finger med i spillet i udviklingen af Shining Eyes’ værktøjer og processer. Hendes anerkendende tilgang og positive energi skaber rum for, at både deltagere på vores forløb og vi selv tør prøve nyt og løfte overlæggeren til nye højder.
Louises helt særlige kærlighed til hjernens rolle i socialt samspil, ledelse og udvikling – kombineret med passionen for kropssprog – betyder, at hun har specialiseret sig i, hvordan de elementer spiller sammen og med enkle greb kan optimeres, så vi øger vores chance for personlig og forretningsmæssig succes.

DNA

BEGEJSTRING – UDVIKLING – FORMIDLING

Personen bag

Louise er bidt af en gal vandhund og sammen med sin mand og to børn dyrker hun vandski, SUP, bølge- og windsurfing – og, når destinationerne indbyder til det, også dykning. Det store smil kommer frem, når Louise har mulighed for at opleve verden og snuse til forskellige kulturer både arbejdsmæssigt og privat. Så hun er hurtig til at pakke tasken, når nye oplevelser byder sig.

Et utrætteligt drive for faglig og personlig udvikling betyder, at hun næsten altid er i gang med at lære noget nyt og ”bygge ovenpå”.

Med fart over feltet er balance er et nøgleord for Louise, og derfor nyder hun også tid til ro, fordybelse, leg og yoga – nårh ja, og til ture i skoven med familiens nye hund, Ruby.

Leveregel

To get what you want – you gotta deserve what you want.

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon 2640 3633

Jesper Moos

JesperMoos

Jesper har stor erfaring med ledelse på tværs af brancher i både store og mellemstore danske og internationale virksomheder.
Han arbejder ud fra et stærkt fokus på at bringe værdi ind i ethvert samarbejde og relation.

Jesper har mere end 15 års praksiserfaring med ledelse, salg og produktudvikling, som giver ham et stærkt udgangspunkt for ledelsesparring og ledelsesudvikling.

Jesper er uddannet gennem Stifinder Programmet, hvor han ud over selve Stifinderforløbet og har gennemført en række Masterclasses, ligesom han er uddannet NLP Practitioner.

Spidskompetencer

Med god energi og et stort drive er en af Jespers spidskompetencer at bringe værdi og skabe resultater for dem, han er i berøring med. Han brænder for at skabe udvikling – både på individuelt plan og for teams. Jesper bliver ofte bragt i spil som mentor og sparringspartner for ledere og i salgsorganisationer.

DNA

VILJE – GLÆDE – PASSION

Personen bag

Jesper elsker sport, og fritiden bruges blandt andet til at dyrke flere forskellige sportsgrene – især golf, triatlon og mountainbike. Nærvær og dét at være tilstede i NU’et er en af Jespers kerneværdier, og som et værktøj til det – dyrker Jesper også Mindfullness. Skirejser og en tur i sommerhuset med familien bliver også prioriteret højt.

Leveregel

”Give it – to inspire”

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon  2016 1002

Britt Rauff Laursen

Britt er vores back-office ninja, der med godt humør og en solid erfaring holder hånd i hanke med vores administration og økonomi. Hun elsker at koordinere, skabe struktur og yde en ekstra god service – og hun er god til det.

Med en bred faglig og erfaringsmæssig baggrund som sundhedsassistent, lægesekretær og økonomisk konsulent – og et stort drive for at spille mennesker omkring hende gode – skaber Britt shining eyes i ninja-rollen.

Britt får noget fra hånden og er ikke typen, der udsætter gøremål. Hun er altid i gang, går op i kvalitet og sætter en ære i både at være velforberedt og i god tid.

Spidskompetencer

Britt er meget imødekommende og elsker at strukturere og koordinere, så mennesker omkring hende kan lykkes. Og så elsker hun at møde nye mennesker – og er i øvrigt verdensmester i at få dem til at føle sig godt tilpas.

DNA

KVALITET – KOMMUNIKATION – GOD STEMNING

Personen bag

Britt nyder at bruge tid og være nærværende med sin mand og deres tre børn – og så nyder hun at gå lange ture med hunden, Karla.
Hun har det helt “garn-tastisk”, når hun sidder med pindene og fremtryller lære strik til både familie, venner og butikker. I det hele taget er hun en ildsjæl, når det kommer til håndarbejdets kunst.

Leveregel

Gør altid dit bedste

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon 40958509