Louise Lorenzen

LouiseLorenzen

Louise har mange års erfaring med udvikling, kommunikation og forandringsledelse – og er stærkt optaget af ”Hvad der gør, at mennesker og organisationer lykkes”. Kort sagt elsker hun at bidrage til at skabe Shining Eyes.

Med en faglig og erfaringsmæssigbaggrund som mangeårig underviser, kropssprogsentusiast, konsulent, diplomleder og NeuroLeadership-certificeret forandringsfacilitator brænder Louise for at udforske og frisætte potentiale.

Spidskompetencer

Evnen til at se helheder, sammenhænge og nye perspektiver betyder, at Louise ofte har en finger med i spillet i udviklingen af Shining Eyes’ værktøjer og processer. Hendes anerkendende tilgang og positive energi skaber rum for, at både deltagere på Shining Navigator og vi selv tør afprøve nye tilgange, udvikle nye kompetencer og løfte overlæggeren til nye højder.
Louises helt særlige kærlighed til hjernens rolle i socialt samspil, ledelse og udvikling – kombineret med passionen for kropssprog – betyder, at hun har specialiseret sig i, hvordan de indre hjerneprocesser og kroppens ydre udtryk spiller sammen og med enkle greb kan optimeres, så vi øger vores chance for personlig og forretningsmæssig succes.

DNA

BEGEJSTRING – UDVIKLING – PERSPEKTIV – FORMIDLING

Personen bag

Louise er bidt af en gal vandhund og sammen med sin mand og to børn dyrker hun vandski, SUP, bølge- og windsurfing – og, når destinationerne indbyder til det, også dykning. Det store smil kommer frem, når Louise har mulighed for at opleve verden og snuse til forskellige kulturer både arbejdsmæssigt og privat. Så hun er hurtig til at pakke tasken, når nye oplevelser byder sig.

Et utrætteligt drive for faglig og personlig udvikling betyder, at hun næsten altid er i gang med at lære noget nyt og ”bygge ovenpå”.

Med fart over feltet er balance er et nøgleord for Louise, og derfor nyder hun også tid til ro, fordybelse, leg og yoga – nårh ja, og til lange ture i skoven med familiens store genbrugshund, Grand Danois’en Sally.

Leveregel

To get what you want – you gotta deserve what you want.

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon 2640 3633

Jesper Moos

JesperMoos

Jesper har stor erfaring med ledelse på tværs af brancher i både store og mellemstore danske og internationale virksomheder.
Han arbejder ud fra et stærkt fokus på at bringe værdi ind i ethvert samarbejde og relation.

Jesper har mere end 15 års praksiserfaring med ledelse, salg og produktudvikling, som giver ham et stærkt udgangspunkt for ledelsesparring og ledelsesudvikling.

Jesper er uddannet gennem Stifinder Programmet, hvor han ud over selve Stifinderforløbet og har gennemført en række Masterclasses, ligesom han er uddannet NLP Practitioner.

Spidskompetencer

Med god energi og et stort drive er en af Jespers spidskompetencer at bringe værdi og skabe resultater for dem, han er i berøring med. Han brænder for at skabe udvikling – både på individuelt plan og for teams. Jesper bliver ofte bragt i spil som mentor og sparringspartner for ledere og i salgsorganisationer.

DNA

VILJE – GLÆDE – PASSION

Personen bag

Jesper elsker sport, og fritiden bruges blandt andet til at dyrke flere forskellige sportsgrene – især golf, triatlon og mountainbike. Nærvær og dét at være tilstede i NU’et er en af Jespers kerneværdier, og som et værktøj til det – dyrker Jesper også Mindfullness. Skirejser og en tur i sommerhuset med familien bliver også prioriteret højt.

Leveregel

”Give it – to inspire”

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon  2016 1002

Britt Rauff Laursen

Du kan læse om Britt inden længe ;-)

Email  Email  |  Linkedin  Linkedin   Telefon 40958509