DAYS

Forskelligheder er jeres største styrke

Vi skulle hilse fra fremtiden og sige, at I skal se at bruge jeres forskelligheder endnu mere og endnu bedre!

I skal bruge dem til at skubbe til hinanden på den gode, trygge måde – med det formål at få noget bedre ud af jer selv og hinanden, så I sammen kan skabe endnu mere værdi for virksomheden, for hinanden og for planeten.

Det er der nemlig behov for i en verden, der ændrer karakter og stiller nye krav til os – og hvor arbejdsindholdet er mere kvalitetsorienteret og mere kompleks end nogensinde før. Det kræver at dygtige mennesker med forskellige kompetencer og forskellige tilgange til opgaverne kan finde ud af at spille sammen og spille hinanden stærkere hver dag.

Arbejdet er et af de få steder, hvor vi skal være sammen med mennesker, vi ikke nødvendigvis selv har valgt. Mennesker vi ikke deler interesser, humor, baggrund eller verdenssyn med.

Det kan være voldsomt irriterende og til tider konfliktfyldt – men hold nu op, hvor ligger der en gave og venter for dem, der lykkes med at skabe samarbejde, der forløser styrken i netop forskellighederne. Og kan bruge dem til at nå frem til bedre resultater, mere energi, glæde, langsigtet værdi og større ballast til de udfordringer arbejdsdagen byder på.

Tag hinanden under armen og gå på opdagelse i, hvordan jeres forskellige profiltyper og kompetencer komplementerer hinanden. Lær hvornår I er bedst, værst og alt derimellem – og læg konkrete planer for, hvordan I vil skabe synergi og endnu bedre resultater sammen.

Med afsæt i praktiske øvelser og jeres unikke teamprofil får I et energiboost og en hjælpende hånd i ryggen til at få synliggjort jeres forskellige styrker og svagheder, så I får en fælles forståelse og et fælles sprog, der løfter jeres evne til at få det bedste ud af hinanden.

Jeg vil gerne med
Morten Nielsen - Shining Eyes
Kontakt

Er det noget for dig?

Så kontakt Morten Nielsen fra Shining Eyes på mn@shiningeyes.dk eller på telefon 20 44 08 68.

Send en mail