Det vi tror på

Vi tror på, at man som leder skal måle sin succes på evnen til skabe stjerner i øjnene på sine medarbejdere – fremfor på antallet af stjerner på skulderen.

Som Shining Navigator opbygger du en stærk selvforståelse.

Du vil udvikle og træne dét mindset og de værktøjer, der frisætter potentiale. Du vil skabe adgang til en mere autentisk og fremtidsrelevant ledelse.

Vi tror på, at når man som leder sætter mennesker først, bliver man i stand til at skabe Shining Eyes og organisationer, hvor både mennesker og bundlinje trives.

Udvikling indefra

Uden musikernes følgeskab er en dirigent fuldstændig lydløs!

Derfor stiller den verdensberømte dirigent Bejamin Zander sig selv spørgsmålet: ”Who am I being that people around me have or don’t have Shining Eyes”?

Samme spørgsmål vækker genklang hos os, når vi arbejder med at udvikle autentisk lederskab, der er parat til at møde nutidens og fremtidens udfordringer.

Vi leder med andre ord ud fra begrebet Shining Eyes – og vi tror på, at udvikling indefra, entusiasme og passion gør hele forskellen som leder.

Præcis derfor er vores gennemgående værdier netop PASSION, KVALITET, ÅBENHED og GLÆDE. Og alt, hvad vi siger og gør, peger ind på vores ’belief’ og vores værdier.

UN Global Goal No. 8
UN Global no. 8

Vi arbejder for at støtte FN´s verdensmål for bæredygtig organisatorisk udvikling – Global Goal no. 8 ”Decent work & Economic Growth”

Next Level Leadership

For at sikre bæredygtig menneskelig, organisatorisk og samfundsmæssig udvikling, hjælper vi dig med at finde frem til og træne ”Next Level Leadership” – tilpasningsdygtig, proaktiv og autentisk ledelse.

Værdier

Passion

Passion er dét, der driver værket. Vi er dybt passionerede i dét, vi laver, og vi ønsker at brænde igennem med Shining Eyes. Vores passion smitter af på de mennesker og organisationer, vi er i berøring med – og vi elsker at arbejde sammen med mennesker, der også er drevet af passion.

Kvalitet

Vi sætter overlæggeren højt og vil levere kvalitet i de NU’er, vi er en del af. Kvalitet er noget af dét, der giver os Shining Eyes. Kvalitet er en signatur for os, og vi er professionelle i alt, hvad vi beskæftiger os med.

Åbenhed

Vi er åbne og ærlige i vores tilgang til både hinanden og vores øvrige relationer – vi går til tingene med ’open heart’. Åbenhed er med til at sikre en god og konstruktiv dialog og bidrager til et miljø, hvor vi udforsker forskellige perspektiver, og med tillid og ordentlighed spiller hinanden gode.

Glæde

Glæde er livets krydderi. I vores hverdag bringer glæde gejst og humør med sig - og forbinder mennesker på bedste vis. Vi er meget beviste om, at det, vi er en del af, også skal bringe glæde med sig. Et bærende element i at frembringe stærke Trusting Teams er en oplevelse af glæde og samhørighed.