Vores filosofi:Sustainable High Performance

I årtier har virksomhedsdrift været domineret af et snævert fokus på profitmaksimering. I dag ser vi et markant skifte, hvor moderne virksomheder i lige så høj grad prioriterer at skabe værdi for kunderne, investere i medarbejdernes udvikling, handle etisk og bidrage positivt til samfundet.

Sustainable High Performance handler ikke kun om finansielle resultater, men også om at løse problemer og skabe langsigtet værdi.

Derfor – hvis du vil have succes med din virksomhed, forblive relevant og sikre vedvarende high performance, så skal du lykkes med dine mennesker.
Det er vores grundlæggende filosofi, og det er derfra, vi tager vores afsæt, når vi arbejder med strategi og ledelse i organisationer, der vil lykkes nu og i fremtiden.

Vi fokuserer på fire centrale områder, der fremmer succes for både mennesker og forretning.

Strategi
Det er vigtigt at have en sammenhængende strategi – med et meningsgivende formål, en klar vision for den ønskede fremtid, et sæt værdier og en høj grad af værdiskabelse både internt og eksternt.

Ledelse
På samme måde er god ledelse afgørende. Derfor kan man med fordel udvikle et sæt guidende ledelsesprincipper – og kontinuerligt udvikle lederne.

Kultur
For at sikre engagement og ansvarlighed er det vigtigt at skabe en kultur, hvor tillid og psykologisk tryghed er i højsædet, og hvor man arbejder bevidst med bl.a.  medarbejderudvikling.

Måle & belønne
Endelig er det essentielt at måle på dét, der skal til for at lykkes med strategien og med god ledelse – og belønne dét, man gerne vil have mere af, og som driver forretningen i den rigtige retning.

Dét, du kan forvente

Oplevelsen af kvalitet
Kvalitet er en af vores kerneværdier – og vi stræber efter, at det kendetegner alt det, vi gør. Derfor prioriterer vi at være godt forberedte og sikre, at vi er relevante og skaber værdi for vores samarbejdspartnere.


Åbne og ærlige dialoger
Vi udfordrer status quo, stiller de nødvendige spørgsmål og siger det, der skal siges på en ordentlig måde. Vi deler gerne ud af indsigter, erfaring og konkrete værktøjer.

En pragmatisk tilgang
Selvom vores arbejde er forankret i solid videnskabelig forskning og data, er det afgørende for os at arbejde med praktisk læring og bryde det komplekse ned i anvendelige værktøjer, der skaber umiddelbar og varig effekt.

UN Global Goal No. 8
UN Global Goal no. 8

Vi arbejder for at støtte FN´s verdensmål for bæredygtig organisatorisk udvikling;
Global Goal no. 8
”Decent work & Economic Growth”

Fremtidens ledere og specialister

Vi arbejder målrettet med at udvikle fremtidsrelevante kompetencer, tilgange og egenskaber hos fremtidens ledere og specialister.

WHY WE EXIST

Purpose

Vi inspirerer mennesker og organisationer til at lykkes ved at have en positiv påvirkning på mennesker og på planeten.

Vision

Vi går efter at accelerere bæredygtig forretning ved at være en førende pioner inden for people og performance.

Mission

Vi vil leve vores formål og opnå vores vision ved at udvikle mennesker, udfordre status quo og insistere på handling.

Vores kerneværdier

Vi er meget passionerede omkring vores purpose – og vores værdier er hjørnesten, når vi brænder igennem med Shining Eyes.

Kvalitet

Vi sætter overlæggeren højt og vil levere kvalitet i alt, vi er en del af - lige fra det faglige indhold til de materialer, vi udleverer, og de omgivelser, vi arbejder i.
Vi er drevet af at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere, for dét er kvalitet. Kvalitet er en signatur for os, og vi er professionelle i alt, hvad vi beskæftiger os med.

Autenticitet

What you see is what you get. Det lyder som en kliche, men vi står på mål for det.
Vi gør en dyd ud af at tage vores egen 'medicin'; gøre os vores egne erfaringer og bringe os selv i spil som de mennesker, vi er – i virkeligheden. Og vi elsker at arbejde sammen med mennesker, der også er autentiske.

Åbenhed

Vi siger ikke det, du vil høre, vi siger dét, der er behov for - på en ordentlig måde og med fokus på det fælles mål. Åbenhed er med til at sikre kvalitetsdialoger, hvor vi udforsker forskellige perspektiver for at spille hinanden endnu bedre.
Vi går op i, at der er transparens i det, vi gør - og vi deler meget gerne ud af vores koncepter, ideer og materialer.

Glæde

Vi lever efter den devise, at man ikke skal tage sig selv alt for alvorligt, og der går heller ikke en dag, hvor vi ikke har et godt grin sammen. Glæden ved at skabe glæde hos andre er afgørende for os, og vi har meget fokus på, at netop glæde og begejstring smitter - og sætter os i stand til at skabe endnu bedre resultater.