DAYS

Teaming  fordi de bedste resultater skabes sammen

Tænker du nogle gange, at du og dit team kunne få endnu mere ud af hinanden og tage jeres samarbejde til næste niveau?

Det kan I helt sikkert! Og det vil endda give rigtig god mening, at I målrettet arbejder med at få teamet til at ”virke” endnu bedre. Hvorfor?

Fordi fremtiden er rykket tættere på end nogensinde før, og vi mærker alle sammen de forandringer, vi står midt i. Forandringer som kræver, at vi skal kunne finde ud af arbejde sammen.

I en foranderlig verden med komplekse opgaver og udfordringer er det mennesker, der – i forpligtende samarbejde med andre mennesker – skal finde løsningerne og skabe dén værdi, der sikrer bundlinjen og vækststrategierne.

Det lyder enkelt og ligetil, men det kan være en udfordrende størrelse at få et team til både at præstere og trives på et høj plan. Og mangel på godt samarbejde trækker et spor af sure miner, interne magtkampe, konflikter, middelmådige resultater og mistrivsel med sig.

Evnen til at teame op med andre mennesker og få 2 plus 2 til at give den berømte 5’er, kalder vi for TEAMING. Og det kan, ligesom enhver anden muskel, trænes målrettet og effektivt.

Men præcis som I ikke kommer i god form af blot at kigge på i fit­nesscentret, får I heller ikke stærke teaming-muller af kun at kende til teorien bag teams, der præsterer og trives ekstraordinært godt.

I skal have fingrene i malerbøtten og arbejde med relevante opgaver, der giver jer en praktisk indsigt i, hvad der skal til – hvordan I kan gøre det i hverdagen – og hvad I skal stoppe med at gøre.

På en dynamisk og inspirerende dag får I de nødvendige værktøjer, en fælles forståelse, et fælles sprog og masser af praktisk træning i de nye egenskaber, der sætter fut i teaming-evnerne hos jer!

Jeg vil gerne med
Morten Nielsen - Shining Eyes
Kontakt

Er det noget for dig?

Så kontakt Morten Nielsen fra Shining Eyes på mn@shiningeyes.dk eller på telefon 20 44 08 68.

Send en mail