DAYS

Vil I eller vil I ikke?

Ved I egentligt, hvad det ligger til grund for, om mennesker er motiveret eller ej?

Verden er i bevægelse, vildnisset af nye teknologier, trends og et arbejdsmarked i konstant forandring stiller os hele tiden i nye situationer.

Vi skal kunne tilpasse os, forny os og arbejde sammen med mange forskellige mennesker på helt nye måder. For det er mennesker, der skal sikre bundlinjen, effektiviteten og vækststrategierne.

Menneskers gnist, kompetencer og vilje til at ville er fremtidens valuta og vejen til succes i en foranderlig og kompleks verden. Med andre ord: Hvis man vil lykkes med sin forretning, skal man lykkes med sine mennesker. Og mennesker skal være tændt for at lykkes!

Indre motivation kan man ikke købe sig til. Det er faktisk ganske gratis – og det kan godt betale sig at vide, hvordan man får fat i det guld, der ligger for enden af motivations-regnbuen. For mennesker med gejst og passion kan løfte ethvert resultat med 200-500%, mens konsekvensen manglende af motivation betyder det stik modsatte.

Så hvordan får I gnisten og potentialet bragt i spil i jer selv og i andre?

Det lyder måske knastørt og kedeligt, når vi siger, at hjerneforskningen har fundet frem til, at vi alle sammen er født med 5 biologiske ’nøgler’, som afgør, om vi er motiverede eller ej.

Men der er langt mellem gabene, når I får jeres egne individuelle motivationsprofiler og med en god portion humor og praktiske opgaver bliver helt skarpe på, hvad der i virkeligheden bestemmer, om I vil eller ikke vil.

Vi garanterer en tornado af en lærerig, sjov og udbytterig dag, hvor I får helt konkrete og direkte anvendelige redskaber til, hvordan I kan bruge biologien bag motivation til at løfte hinanden og de resultater, I skaber – hver dag.

Jeg vil gerne med
Morten Nielsen - Shining Eyes
Kontakt

Er det noget for dig?

Så kontakt Morten Nielsen fra Shining Eyes på mn@shiningeyes.dk eller på telefon 20 44 08 68.

Send en mail